אתר מידע לחובבי הסטייקים בישראל ובעולם.
באתר שהוקם ע"י מעריצי סטייקים מכל הסוגים תוכלו למצוא בין היתר:מתכונים, המלצות על מסעדות, טיפים לבחירת נתחים וגם מכשירי גריל וברביקיו ועוד המון מידע ומוצרים מומלצים.
אתר הבית של הסטייקים בישראל – סטייק או אומצה הינו נתח בשר הנצלה בחום גבוה ובשיטות צלייה מגוונות.
נתחי הסטייקים נלקחים מאברים עליהם אין מאמץ רב כגון הצלעות (פילה, סינטה ואנטרקוט).
הפילה:
הנתח הכי יקר הנחשב להכי טעים ולבשר רך במיוחד במקורו בגב הפרה בסמוך לצלעות.
אנטריקוט (ורד הצלע):
הנתח המשויש הנחשב לעסיסי ביותר ומגיע ממש מצמידות לצלעות הקדמיות.
צלעות
נתח המגיע מהצלעות האמצעיות של הפרה.